Postani deo našeg tima

Pridruži se najboljoj ekipi predavača u regionu!

Platforma Učimo online je nastala iz cilja da omogućimo mladim ljudima iz našeg regiona da predaju strani jezik i vode edukacije iz udobnosti svoga doma. Ukoliko cenite fleksibilnost i savremene metode predavanje na pravom ste mestu.

Kako da postanete predavač?

Potrebno je samo da izdvojite minut i da ispunite formular u nastavku

пријава пошаљите пријаву!
Ukoliko ste svesni da uvek ima prostora za napredak i da je znanje naša najveća prednost već sada možete da se pridružite našem timu predavača i napravite jedan novi korak.

Naš tim čine mladi predavači koji imaju iskustva u radu kako uživo sa učenicima tako i putem naših virtuelnih učionica. Uslov da i Vi postanete dio jednog velikog tima jeste da volite svoj posao i da svakog dana želite da budete bar malo bolji nego što ste bili juče.
Mladi ste, ambiciozni ste, volite svoj posao i motivisani ste da stičete nova znanja i veštine? To je nekoliko važnih stavki koje deli svaki član našeg tima.

Kada je u pitanju tehnička oprema potreban vam je desktop računar ili laptop, stabilna internet konekcija, kamera, slišalice i mikrofon.

S našim kolegama ćete proći detaljnu obuku i naredni korak koji Vas očekuje jeste rad u virtuelnoj učionici.
Drage kolege, Prvi korak je da ispunite formular za prijavu na ovoj stranici i sledite upustva koja ćete dobiti na Vaš mail neposredno posle prijave.

Drugi korak koji Vas očekuje jeste info razgovor s našim timom koji će Vas upoznati sa uslovima i načinima rada na našoj platformi. Ukoliko ispunjavate sve potrebne uslove za rad Vaša obuka može da počne i kroz nekoliko dana Vaši prvi časovi u virtuelnim učionicama počinju.

Dobrodošli!